Loppan & Livet

SOS

Av Loppan - 2014-07-03 08:43

Sjukstugan här igen. Överallt ligger d sjuklingar. Lätt att tänka på byke o packas när än den ena rumpan ska putsas, än den andra halsen lindras. Stora ljusröda tabletter ska klämmas ner i doggens hals mårån o kväll, o hans rumpa ska putsas så ofta som möjligt, o baddas me örondroppar. Som tur va börjar putsandet gå bättre nu, han ligger snällt o tittar på. Att gå ut däremot e ingen höjdare, han ilar fram som en vessla, lite som han sku försöka komma ifrån gumpen, eller d onda där. Att han ser ut som en albinobabian därbak o folk stannar o stirrar hjälper int heller. Själv ska ja ha i den äckliga antibiotika-sörjan i ögat 4-5 gånger dagligen. Vidrigt, ögat känns slemmigt o grumligt hur länge som helst efteråt, o när d äntligen börjar känns normalt igen, ja då ska nästa omgång i. Bläääh!

Nedan stackar lilla Babian-Tito (d e alltså en stor hotspot han har under svansen, o jag glömt att nämna d)

   

Allt d här sku säkert va helt okej, till o me att Pon sen plötsligt igår hade 39 grader feber. D e ju iaf tur att han inte e på väg me på resan i d skicke. Men ÄNDÅ, att lämna typ alla sjuka,o för här för andra att sköta om o pyssla me, d känns ju int rikit kiva. Och att MIN hals oxå sku börja jävlas, d har ja just nu svårare att SVÄLJA.....

3 nätter nu ha ja vakna flera gånger av ont i bröste/halsen. JA KESTÄR INT!!!! va ha ja rikit vari för en bitch i mitt förra liv?? vafför sån härn otur? Små saker kanske, men dom känns int alls små för mig, dom känns egentligen rikit jätte-mega-stora. Att alla omkring en, dom man har ansvar för, ska gå o va sjuka o ynkliga. Känns ju nog lite som att man int rikit hanterar sin uppgift här i live. Nå ja, så där synkkä e ja ändå int, men äääändå. Sen kommer d ju till andra små bagateller som att alla våra lomapengar nu gått ti veterinärer o mediciner. Gaaaaaah!!!!

Nu sitter säkert nån snusförnuftig perfekt hundmänniska nånstans o tänker "ja ja, kanske saker att fundera på före man skaffar hund", eller så tänker ingen så. Aivan sama, ja e upprörd o besviken o då blir ja oresonlig o osaklig. Knappast nån nyhet för nån.

O här nedan lilla Babian-Ponde, igår i nåt skede när han va som mosigast.


D va meningen att vi sku ti Pargas o se på Jukebox  nu före resan, men int blir d ju någo av d nu heller tyvärr. Ha hört att den e jättebra så d harmar verkligen, men nu e d så här. Ja försöker tänka positivt iaf, i övermorgon e vi faktiskt tibax i Grekland!!!!!!!!!!!!!!!

Ja hoppas min hosta faller av nånstans på vägen, eller int ryms på plane, eller whatever, o att ja klarar av att stänga av där sen, o int går o oroar mig för allt o alla som jag brukar....


Stor Kram,o  ha d så bra så länge!


LoppZ 
 
Ingen bild

Skärgårdstant

3 juli 2014 09:43

Livet är inte rättvist minsann.Men så mycket otur och elände som din familj råkat ut för så måste det ju vända i något skede och allt börjar gå som på Strössö. Önskar er alla snabb bättring, du ska äta mycket C-vitamin och färsk frukt för att hålla din motståndskraft uppe. Allt gott och en fin resa för dig!

 
Ingen bild

Heidi

3 juli 2014 12:54

Kyra på er! Kram

 
Ingen bild

loppz

3 juli 2014 15:58

Tack hörni, nu har ja inhandlat finnrexin o bafucin, o jordgubbar o körsbär. D e nog Strömsö nästa har jag på känn ...... :-D

 
Ingen bild

Mor i skogen

4 juli 2014 10:42

Hoppas verkligen ni alla mår bättre idag, den stora grejen närmar sej ju med oroväckande fart. Har Finnrexinet alls hjälpt? Du har inte satt in någon bild på din babianhund alls, är det av hänsyn till hans känslor? Krya nu på er så får vi ha fest här med Ponde!

 
Ingen bild

Mor i skogen

4 juli 2014 10:44

Oj glömde fråga hur det gått med Bloggbussen? Antar att det inte gick så bra för er då man inte hört några skallande glädjerop ända hit...

 
Ingen bild

Igen M i S

4 juli 2014 10:50

Men nej så dum jag är, mäste skriva igen och rätta mej.Hade ju i brådskan inte alls märkt (kan glasögonen blivit mycket dåliga?) att du ju satt in en bild av babianrumpan. Den ser ju inte lika illa ut på bilden faktiskt som i verkligheten. Stackars lilla Tito!

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards